Solnit diu

Des de fa temps seguesc, en la mesura que puc, el treball de Rebecca Solnit traduït al català o al castellà. És una autora que m’interessa molt. Els seus assajos ensenyen a qui vol aprendre. Record amb gust el seu llibre sobre caminar (el qual, per cert, vaig llegir en anglès, perquè no n’hi havia encara traducció aquí), i les seves reflexions sobre l’art de perdre’s, i altres obres seves. Ara se’n publica una de nova: De qui és la història? Segur que m’interessarà. Després de la lectura, pots estar o no d’acord amb les tesis que hi presenti. L’important de Solnit és que et fa pensar, que mostra un altre costat de la realitat i del pensament que aquella genera. De moment, copiaré el que ha amollat en una entrevista: “cal fixar-se en qui escoltam, en qui té espai a la televisió i en qui té la seva pròpia columna en un periòdic. Els conservadors continuen tenint gran part del poder. Que callin ja d’una punyetera vegada!”. Doncs, això, sí.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.