Un poc de tot: excursions, aucells, lectures i conferència al GEM

Després de tants de dies de nigulades i d’aigua, el sol s’agraeix. La setmana passada hem sortit a la muntanya en dues ocasions. Hem fet unes etapes del GR221, i hem cercat el portell des Vent, per baixar des de Lluc a Binibona. El diumenge vérem dos exemplars preciosos d’àguila calçada sobre l’àrea de la Capella Blava. Mentretant, un ullet de bou s’acosta pel terrat de ca-nostra i salta pels cossiols on hi tenim les petites plantes i flors casolanes. És un plaer veure l’aucelló, tan menut i tan viu. I també veure aquestes fulles caigudes, xopes, en un sender humit de la Serra. No pots caminar sense adonar-te’n de la meravella senzilla del seu color. Continuo amb lectures diverses. Faig un tast de Thomas Pynchon, La subasta del lote 49, i m’agrada més el curiós llibre de Sylvain Tesson, La vida simple, que conta una experiència personal de l’autor, quan va viure uns mesos en una cabana, sol, a la vorera del llac Baikal, a Sibèria. Repetiré la conferència Dels llibres al cim al local del GEM, el dia 31 de gener a les 20 hores. Hi faré alguns afegitons.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.