Avui, Penyaleres al Diario de Mallorca

Cal estar sempre agraït quan a qualque mitjà de comunicació local hom parla de la presentació d’un treball teu, en aquest cas el llibre Penyaleres. Dones, excursionisme i muntanyisme a les Illes Balears, editat per l’Institut Balear de la Dona, del qual demà en parlam en un acte a Costa Nord (Valldemossa) per iniciativa de Tramuntana XXI (gràcies, també!). I en aquest cas encara hem de sentir-nos més agraïts, perquè les tres al.lusions a la Sibil.la, aparegudes misteriosament i de forma tan inesperada com surrealista en les meves respostes -cosa segurament dels maleïts dimonis boiets de les impremtes i les edicions, i ara els xips informàtics- ens han fet riure com poques vegades: d’això se’n diu “periodisme creatiu”.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.