A por ellos…

I així anam! I no es fa res per evitar aquesta deriva cap a la repressió. Com diu l’article, cada col.lectiu amb reivindicacions pendents té el seu articulat per sotmetre’l, per fer-li por, per amenaçar-lo… Com és possible que s’hagi donat tant de poder a les forces repressives? I com és possible que els jutges apliquin aquesta llei evidentment ad hominem i injusta? I com és possible que encara no s’hagi derogat la llei? Això és de fàcil resposta: perquè som a Espanya. Perdó, Españñña. Perquè el pensament nacional és repressor. No hi ha remei! Vegeu, si no ho creieu, el cas d’aquesta diputada a Madrid: una sentència basada en conjectures i possiblement sobre falses identificacions -i filtrada interessadament a la “prensa afín”… Els “partes” mèdics presentats i reconeguts com a prova són de per riure. Com gairebé tot quan informe fa un tipus d’uniforme a sou de l’Estat en aquest país. No són fiables. Tenen poder.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.