Idò, això: Europa de veres…

Idò, això, i ja basta de les jeremiades hipòcrites expressades pels de sempre -els nacionalistes espanyols disfressats de constitucionalistes i d’intel.lectuals de pa en fonteta- amb grans mots i escarafalls de fals ofès. Ja n’hi ha prou de Marchena i les seves invencions jurídiques limitadores de la llibertat d’expressió, de reunió i  de manifestació. Aquest jutge (i els que el segueixen) és un perill per a la democràcia espanyola. Com ho són els informes de la GC i la PN i tota la resta, quan s’inventen hipòtesis delirants, amb conclusions més a prop de la prevaricació que de la informació realment obtinguda. A les institucions de l’Estat espanyol s’hi refugien franquistes que se senten impunes, facin el que facin.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.