Firar a la Fira del Llibre

Sí, vaig firar. En Pau Vadell, d’una banda, em facilità un exemplar de l’antologia del poeta Damià Huget La pell quan plou, que ha elaborat i editat tan esplèndidament (Adia). N’he de fer una lectura consirosa per redactar, després, un article per al suplement Bellver del Diario de Mallorca. Quina responsabilitat! L’accept perquè en Damià Huguet es mereix el meu homenatge, i perquè la seva literatura sempre m’ha interessat. En la meva línia, malaltissa, potser, de no cercar relacions amb altres autors o autores (o de fer-les molt selectivament) i de no voler fer massa vida literària, vet aquí un altre dels casos dels quals me’n pened... I vaig comprar, a la fi!, les versions d’en Joan Mascaró -quina personalitat tan desconeguda per a mi, també, i de dimensió europea i universal!- d’El Dhammapada i d’Els Upanishads, que manté i edita la nova editorial Moll, amb traducció de n’Elisabet Abeyà. Així que va ser una bona passejada per la Fira del Llibre d’Es Born. Horabaixa, vaig fer una aquarel.la de la Seu de Palma, de la qual no n’estic del tot insatisfet.

A cap i a la fi, intento aplicar les ensneyances del bon professor Juan Herrera Lara al seu curs virtual. Aquest mes toca Londres, els paisatges urbans de Londres. D’aquest pont de les torres també n’estic prou satisfet: aprenc.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.