Nous entreteniments

Fa poc, la “invasió” de Ceuta i ara l’indult als presos polítics catalanistes. Els espanyols ja tenen entreteniment per a una temporada llarga. Els tertulians de la premsa de la Cort esmolen les barres i es preparen a fer unes bones clavades. La veritat és que sense poder insultar en Pablo Iglesias, ja no sabien què fer… Mentrestant, la pandèmia, una crisi econòmica dificilment salvable i afegida a l’anterior no salvada encara, precarietat laboral permanent i perspectives nul.les de futurs dignes per a la ciutadania. I els espanyols, entretinguts. A veure quina trampa farà el Tribunal Suprem, per afegir-la al seu curriculum “español, español, español“… Molta bandera i poca substància democràtica. Molta “caña” lliure, i que a més sigui “una y grande, ¡cojones!“. I és que Espanya és un país de sarsuela… tragicòmica. Més tràgica que còmica. I així anam!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.