Viatge i quefers

Ja hem tornat del nostre viatge al Marroc, amb un tast del desert que ha resultat una esplèndida experiència. Ho hem fet gràcies a l’agència Sahara Vivo, que no dubto a recomanar. Bon tracte i bon servei. I en tornar cal satisfer les obligacions i els compromisos. Així, el dilluns dia 14 ens trobàrem al refugi Pont Romà de Pollença amb els professors i estudiants del Màster d’Estudis Territorials i de la Població de la UAB, que han vengut a caminar algunes etapes del GR221. Avui, dia 16 he de fer una xerrada a pares i mares de primer i segon d’ESO de l’Institut d’Educació Secundària de Ses Estacions. Dissabte i diumenge he de ser al congrés de literatura infantil i juvenil de Barcelona. I aquests dies ja començam a fer les primeres entrades al blog que l’IES de Sineu ha preparat en ocasió de la lectura de L’enigma Altai… I per si fos poc, ja heu vist, al Borino Ros d’octubre, el retrat del mes dibuixat per na Nívola Uyà? Aquí el teniu:

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.