Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil, dia 2 d’abril

Malgrat tot, i amb una gran abraçada de solidaritat amb qui pateix de forma més greu, directament o no, els efectes de la pandèmia arreu del món, celebrarem el proper dia 2 d’abril de 2021, divendres de la setmana que ve!, el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil, perquè, cal llegir i perquè tenim dret a llegir: no puc deixar de recordar-ho aquí. La lectura pot ser fins i tot un excel.lent refugi, un agombol, i també ens pot senyalar horitzons d’èsperança. Si clicau en els diferents enllaços, podreu llegir el bell missatge que l’escriptora Margarita Engle ha escrit per a l’ocasió i que titula amb un evocador La música de les paraules. El cartell commemoratiu és de l’il.lustrador brasiler Roger Mello. I si voleu, visitau aquest simpàtic video de felicitació del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil o visitau la seva pàgina (CLIJCAT). Feliç dia 2, doncs!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.