Nova convocatòria

La Fundació Guillem Cifre de Colonya convoca la 40ena edició del seu premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya. Estim molt aquest premi, perquè va significar la definició del meu quefer literari inicial, la primera gran empenta a treballar en un camp fascinant. I l’estim, perquè els seus responsables encara me permeten ser membre del seu jurat, quefer que compartesc amb persones que coneixen el món singular de la creació literària i l’edició de llibres per a infants i joves. Enguany: Sara Moyano (editora) i Pere Martí i Bertran (escriptor), de l’editorial Barcanova, i Sebastià Bennnassar, autor i lector polifacètic. A veure quins originals rebrem, i a veure quants seran!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.