Un nou treball d’en Sebastià Torrens

El boníssim i feneríssim fotògraf en Sebastià Torrens acaba de publicar el seu llibre -ja, el nostre llibre: un altre llibre nostre- titulat Hivern a Mallorca, que és, gràficament, una meravella. La col.lecció de fotografies que hi presenta és magnífica, totes amb un gran component estètic i totes obtingudes des d’una capacitat d’observació naturalista precisa i sàvia, com sol ser habitual en el seu treball. Una vegada més, en Sebastià, un bon amic molt generós, em convidà al seu moment (2016) a participar en el seu projecte, i per descomptat vaig acceptar la invitació. Hem aconseguit per a aquesta preciosa edició de Disset edició (Binissalem) les col.laboracions, de veres contundents, d’en Joan Mayol, en Climent Picornell, na Caterina Valriu i en Gabriel Janer Manila, experts, cadascun d’ells en el seu quefer i saber (naturalesa, vida rural i geografia, folklore i cultura popular, i expressió literària). En resum: crec que ens trobam davant d’un molt bon i molt complet producte editorial. Esper que així el considereu, quan el tengueu a les mans. Sou convidats a la presentació.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.