La meva nova novel.la editada per Bromera

Només un apunt urgent per dir que Edicions Bromera ja anuncia la com a novetat per a aquesta tardor la meva novel.la d’aventures titulada Les verges del sol, ambientada als Andes peruans. La notícia em fa content. Molt. De vegades penso que publicar és com un miracle. Espero que el llibre us agradi, si el llegiu. I us ho agraesc anticipadament. La portada li dóna un alè de film antic d’aventures, clàssic, com, per exemple, Beau Geste o La tomba índia. El llibre tracta de ser precisament això: aventura, pura aventura. L’edició ha quedat molt, molt bé. Atractiva i ben presentada. Gràcies també a Bromera: a tots els qui han fet possible l’edició. I bona sort! Un altre dia comentaré més coses sobre aquest nou llibre. En tenc ganes!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.