No m’he atrevit

No. No m’he atrevit a fer una veladura per reforçar el to d’aquest paisatge. Ara, just així, queda molt lleuger (soft, vull dir). Li falta vibració, empenta, força, interés. Tot i així, m’agrada. Era una prova. El format és gran per a mi (36×48 cm, crec). Volia fer un paisatge sense complicacions. Només amb pinzellades ràpides. Li falta la veladura. Potser blau-clar o taronja o de siena torrat, tot molt pàl.lid. Només per fer viure els colors… En una propera ocasió. Perquè, ara no tenc -ja separat el full del bloc- un llenç de fusta o de plàstic prou gran on tornar a aferrar el paper per fer-hi una nova passada d’aigua amb pugment. Calma. Fins i tot s’aprèn d’aquests “no atreviments”.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.