Primera pràctica

Ja he fet la primera pràctica proposada per Francisco Castro en la classe d’aquarel.la del passat dilluns. La proposta era treballar la fotografia d’una platja (a l’esquerra) que el professor ens havia lliurat prèviament. Ell ho va fer davant nosaltres (via Zoom), com és natural, amb mestria i aparent facilitat. I jo, doncs… Ahir ja vaig contar que la primera prova meva havia acabat a la paperera. Avui he preparat tres fons per a repetir la mateixa pràctica. El segon intent (a la dreta) no ha anat del tot malament, tot i que, no sé per què, les masses sempre me surten brutes, apilotades, confuses… És obvi, d’altra banda, que no he ajustat els colors. No és menys obvi que no sé com pintar els cels… He afegit un tronc a la vorera per equilibrar a l’esquerra del paper el pes de la muntanya de la dreta (un suggeriment ben encertat d’en Castro, que hi posà una barca avarada). L’he enviat al grup de uasap de la classe, perquè se’n faci la pertinent avaluació i comentari. Del tercer intent només en rescato un fragment (a baix). En els dos casos sóc benèvol. Si no ho sóc jo…

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.