Caminar

No sé si en faré la traducció correcta. Provem-ho: “Caminar tres milles o quatre, o cinc, o el que es vulgui caminar; pel fang i tota sola. Què pretén, amb això? En la meva opinió no és més que una presumptuosa mostra d’independència“. D’Orgull i prejudici, una de les grans novel.les de Jane Austen. Crec que Raymond Chandler va escriure en qualque carta no sé a qui que li agradaria escriure un dia una novel.la “d’aquestes angleses” on la gent fa llargues caminades… Beneïdes siguin les velles novel.les angleses (o en llengua anglesa, penso en James Joyce, per exemple, o en Conrad). No tenen parió. Sigui escrita per Stevenson o per Dickens. Sigui Sterne o alguna de les germanes Brontë.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.