Avui, a la premsa local

Gràcies a Gabi Rodas per un article estimulant sobre la narració oral i la lectura i la fantasia, que titula Cuentos en familia… Estimulant, perquè, sento ja una gran preocupació per com van les coses, i m’agrada poder col.laborar amb qui em fa una consulta. Aquests dies faig breus videos amb una lectura: un dels poemes del meu projecte Gira el full: no vos n’he parlat mai? Ja ho faré. Ara és ara. Continuam bé. Cumplim la consigna de quedar a casa i no sortir si no és per necessitat imprescindible. Procuram fer un poc d’exercici a la sala. I desenvolupar rutinàriament les tasques de gestió domèstica necessàries, i també les diferents activitats que ens agraden. Ara tenc la ràdio tancada, perquè me fatiga tanta d’informació, i necessito un respir. Continuo amb el curs d’aquarel.la on line, que és molt pràctic i molt útil, i ahir vaig fer una segona versió de la pràctica per al projecte final. Com és possible, però, que m’hagi sortit pitjor que la primera? Hi veig el gran defecte: la perspectiva no és correcta, “desafina”… I crec, ai!, que en l’esquema que ja tenc preparat per a la tercera versió el blanc deixat per als cotxes també està desafinat. I aquest blanc, que està desproporcionat, condiciona tot el treball. Aquí la teniu, aquesta segona prova:

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.