A Sa Màniga

Aquí teniu els protagonistes d’Un conte d’angels i dimonis, alumnes de sisè del CEIP Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç, davant l’entrada de l’auditori de Sa Màniga de Cala Millor, el 19 de juny. Vaig passar-me tot un matí amb ells mentre que feien l’assaig general. Segur que els va sortir, després, una representació completa. Bons decorats amb fotografies, bona selecció musical, bon vestuari i molt gràciós, excel.lent direcció i millor interpretació. Un goig per a mi. Crec que s’han divertit. Hi han fet feina des de Nadal, em varen dir les directores. Enhorabona! Qui critica l’ensenyament públic no té en compte aquestes fets, aquesta dedicació del professorat, aquesta il.lusió dels infants i aquesta solidaritat de les famílies. Gràcies CEIP Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç! I a reveure! Bon estiu, i bona sort per al futur! Gràcies a vosaltres, els meus personatges no són oblidats. Viuen dins les vostres memòries. Com vosaltres sou en la meva.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.