I ara, a practicar

Aquest cap de setmana he assistit a un curs d’aquarel·la impartit per l’aquarel·lista na Idoia Lasagabaster al taller de n’Aina Amengual i en Jaume Gual a Sa Cabaneta. Ha estat, per a mi, i crec que per a tots els assistents, una experiència magnífica. Na Idoia és una excel·lent pedagoga, apassionada amb el que fa, estimula la llibertat i la creativitat, i sobretot dedica temps durant el taller a cadascun dels assistents fent correccions i impartint consells i demostracions que obtenen el millor dels nostres treballs, sigui quin sigui el nivell que tenguin. De les pràctiques que proposava, jo vaig triar-ne dues ben lluny de la meva zona de confort (unes flors i un nocturn) i una del meu camp principal d’interès (un paisatge: una marina). Gràcies a l’ajuda, a les pinzellades i als suggeriments de na Idoia, n’he quedat mol satisfet. Els teniu a continuació, encara amb un poc d’humitat. Animat, segur que en les properes setmanes intentaré fer algunes de les altres pràctiques proposades en el taller. Això sí: na Idoia ja no hi serà per mostrar-me les possibles solucions per a cada cas i per superar les meves limitacions. Veure-la treballar i escoltar com explica el que està fent és molt interessant i alliçonador. Gràcies, Idoia! I gràcies a n’Aina i a en Jaume per deixar-nos el seu espai. I ara, a practicar!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.