De teatre

Dues bones, precioses notícies. Com vaig anunciar fa uns mesos, dos centres escolars mallorquins representaran (encara!) aquest mes Un conte d’àngels i dimonis. M’han convidat a assistir a un assaig general i a les representacions. Hi aniré, naturalment. Es tracta de l’escola Guillem Galmés de Sant Llorenç i de l’IES Albuhaira de Muro. Dia 18 aniré, el matí, al teatre Sa Màniga de Cala Millor (dia d’assaig i de preparatius per als al.lotets de Sant Llorenç) i el dia 21, també el matí, al teatre municipal de Muro (dia de representació per als alumnes de primer i de segon d’ESO de l’institut de Muro). A Sa Màniga, s’hi faran posteriorment (el dia 19) dues representacions per a alumnes i famílies. Estic segur que tot anirà molt bé. Els actors sempre ho donen tot, i el profesorat que s’embolica amb aquestes funcions sempre ho fan d’allò millor. Miraré de fer qualque fotografia per al record. Aquestes representacions són inoblidables, una festa. Imagino que així acomiaden un curs escolar difícil. Gràcies!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.