El Borino de maig

A la fi, el preciós i utilíssim Borino Ros del mes de maig, disponible en la xarxa: en la pàgina cinc hi ha la meva col.laboració, com sempre tan ben acompanyada amb la il.lustració de na Nívola Uyà, que adjunto directament en aquesta entrada. Quin privilegi! Cada vegada és una sorpresa. Jo escric un text i ella hi posa tot el que falta. M’agraden sobretot els espais infinits que sempre hi ha en el fons del dibuix, i els detalls de ben a prop -mirau quins ocellets!- que donen tanta de vida i dinamisme al seu treball. No sé quants de mesos hem fet ja, però, ja començo a passar pena d’acabar els dotze. Perquè, quan els acabem, amb quina excusa li demanaré a na Nívola que acompany nous textos meus?

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario