Un cel cada dia?

Diuen els mestres: “Pinta un cel cada dia”. Un cada dia! No serà possible. Ahir vaig començar aquest, i avui l’he acabat. Seguesc ara exemples del gran i admirable Rowland Hilder al seu llibre Painting Landscapes in Watercolor (Amazon, segona mà, molt útil, molt econòmic). Això sí, he de pensar a provar altres pinzells, i no limitar-me al hake, que m’encanta… Imperatiu: sortir de la zona de comfort. M’hi atreviré? Hi ha algunes passes que he de fer, si vull avançar en l’aquarel.la, o almenys dues. Una: aprendre a fer esboços per marcar bé les valoracions tonals (Ranson i Hilder ho aconsellen, i molts d’altres), les quals permeten fer una bona composició de la pintura, meditar què hi vols posar i què hi vols llevar. Dues: sortir a pintar a l’aire lliure… Quina por!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.