Camí del Nord, un segon tram

Sí: l’hem caminat entre dia 27 i dia 30 de desembre passat na Xon i jo en quatre etapes, entre Castro Urdiales i Santander, de no massa quilòmetres cadascuna, i cada dia amb molt bon temps (tot el contrari de l’any passat, novembre). Bé, un horabaixa el temps va ser dolent, justament el que jo havia senyalat per visitar els aiguamolls de Santoña. Així i tot, un viatget esplèndid, amb dos acompanyants que feien turisme. Hem passat per Liendo, Güemes, Noja, Santoña… Paisatges rurals i també mariners. Hem visitat Santander, i els seus museus marítim i arqueològic, i el museu i la “neocova” d’Altamira, admirable i fascinant reproducció de la cova amb les pintures antigues, tan sorprenents per la seva altíssima qualitat artística. Hem menjat bé (El riojano, Ambigú, Puerto…). Dos inconvenients: massa asfalt (també els camins rurals de Cantàbria ja estan asfaltats), i un dels meus bastons es va rompre inesperadament. Paciència. Hem visitat Lièrganes, on hi ha una estàtua dedicada a l’”home-peix”, Entrambasmestas, Vega de Pas, les valls “pasiegas”… He fet uns dibuixos (les fotos són, com sempre, un poc imprecises).

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.