Nou treball acabat: Llibres i literatura de muntanya a l’illa de Mallorca

Sempre m’ha agradat la literatura de muntanya, les cròniques de les exploracions als cims més alts del món o els relats dels escaladors que iniciaren l’alpinisme i el desenvoluparen abans de convertir la muntanya en un circ i l’alpinisme en un espectacle o en un negoci o en modalitats tan sofisticades que ja no les entenc (i per a les quals ja no cal la muntanya). M’agraden també les ficcions on la muntanya és l’àmbit de l’aventura i del creixement personal, i els llibres que parlen de caminades, de camins… N’he fet conferències. D’elles, he pogut redactar el text que ara tendrà, a la fi, forma de llibre gràcies a Lleonard Muntaner, Editor. És una primera aproximació al tema a casa nostra. Una altra petita aportació meva a la història de l’excursionisme a l’illa. N’estic satisfet, què voleu? Aquí teniu la tarja d’invitació a l’acte de presentació:

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.