Inici de Febrer incòmode

Aquest febrer ha començat amb incomoditats per a mi: tossina i febre, Paracetamols i desgana, fatiga sense fer res… Vaig passar molt de fred a Campanet, fa dos dissabtes, mentre que fèiem un curiós itinerari pels llocs literaris del poble (Llorenç Riber i Miquel dels Sants Oliver, com a referents), i les conseqüències han estat dolentes. Fa dies que quasi no surt de ca-nostra. Avui, intentaré recuperar certa normalitat. De moment, ja he anat al súper. Vaig retrassat de lectures, i no en parlem de dibuixos i d’aquarel.les: ja no sé el que són! Paciència. Esperar. Recuperar. Continuar. Així mateix he preparat el power point i els textos que usaré dia 6 de març en la presentació del meu nou llibre Llibres i literatura de muntanya a l’illa de Mallorca, que edita Lleonard Muntaner, una presentació que farem al Club DM, en el marc del programa d’actes de la 9a mostra de Cinema de Muntanya de Palma, gràcies a la invitació dels seus coordinadors principals Tomeu Tomàs i Ferran Tolosa. Aniré informant de tot això. Amb tot, faig ara mateix dues lectures molt interessants. La primera: Notes del capvesprol, de Josep Pla (Destino), sempre admirable i sempre per analitzar des de l’òptica d’un escriptor (o de qui vol ser-ho). La segona, que tenia pendent des de Reis: Las viejas sendas, de Robert MacFarlane (Pre-Textos), que tracta de caminades i d’itineraris a peu per diferents parts de la Gran Bretanya i, també, de fora d’ella. Hi ha una tercera lectura pendent: el nou poemari d’en Sebastià Alzamora, La netedat (Proa). A veure què. D’abans de l’emmalaltiment és aquesta aquarel.la:

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.