Poeta del mes, idò!

Penjo algunes fotografies de l’acte Poeta del mes que l’IES Berenguer d’Anòia d’Inca va dedicar-me dia 27 d’octubre passat. Alguns alumnes llegiren amb sentiment i molt bé poemes i textos de Llibre de minúcies i de La nuesa del silenci, mentre que un altre acompanyava les lectures amb peces al piano, tot molt emotiu.  Per a mi, sobretot. Després, acabada la lectura, en Rafel Crespí, ex-alumne meu (al col.legi Sant Antoni Abat de Son Ferriol, figurau-vos!), amic, escriptor, articulista i professor de llengua catalana i literatura, em va presentar als assistents i jo vaig poder parlar una estona, ben commogut, del meu quefer com a docent i com a escriptor. Vaig quedar molt content i molt més agraït. Amb ganes de tornar-hi. Vet aquí algunes fotos de la sessió.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.