Per estar content

Apareix a la fi el llibre Historias de acá y de allá: 25 autores iberoamericanos de narrativa para niños, que han coordinat Sergio Andricaín, de la Fundación Cuatro Gatos, i Pedro César Cerrillo, del CEPLI (Centro de Estudios de Promoción de la Lectura y Literatura Infantil de la Universitat de Castilla-La Mancha). Entre els 25 autors i autores que apareixen en aquesta selecció hi ha el meu nom, un comentari generós de César Sánchez sobre El camí del far, i un fragment d’El cementiri del capità Nemo. Per a mi és important, ni que sigui per pura vanitat, que hom hagi tengut en compte el meu treball per a aquesta publicació, i encara més per quan sóc l’únic representant de la literatura infantil en llengua catalana (però, no l’unic català) d’entre els deu espanyols que formen part de la selecció, i que són: Fernando Alonso, José Antonio del Cañizo, Joan Manuel Gisbert, Carmen Gómez Ojea, Mariasun Landa, Concha López-Narváez, Pilar Mateos, Gonzalo Moure, Jordi Sierra i Fabra i un servidor. La resta d’autors i autores, representants de la producció i creació de literatura per a infants de l’Amèrica de parla llatina (Estats Units, inlosos) els podeu veure en l’índex del llibre. Noms importants. Per estar content. I per estar molt agraït. Gràcies, Sergio, Pedro i César!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.