De Hokusai i de conferències

Un dels grans pintors japonesos de la història és Hokusai. Les seves diferents interpretacions del mont Fuji i les seves ones, corprenedores, són admirables. També ho són les seves mirades als paisatges i els oficis i la gent del seu país, i les il.lustracions eròtiques. Home d’una gran vitalitat i segurament sobredotat, influí en l’art occidental i en va rebre influències. Agosarat i visionari, va fer obres de grandíssimes dimensions i també pintà en la minúscula superfície de granets d’arròs. Acabo de llegir una biografia seva, un poc imaginària, però, molt interessant, dibuixada per Shotaro Ishinomori, en una edició de EDT, magnífica.

I ja he acabat els cinc conferències al Màster de Professorat de Secundària a la UIB. Ara, he de preparar la que he d’impartir del dia 5 de febrer al CEP d’Inca, com podeu veure en aquest anunci del cicle de xerrades Realitat i Educació, que inclou la participació de Francesc Casadesús, Maite Sbert i Rosabel Rodríguez.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario