Literatura i paisatge al programa Això és mel (ib3 televisió)

Si voleu veure i escoltar la meva participació al programa Això és mel, d’ib3 televisió, de dia 20 de febrer de 2017 -d’ahir, doncs-, podeu fer-ho clicant aquí. Penjo el programa complet, ben interessant (un poc massa lent, al meu parer). La meva intervenció comença en el minut 31,15, quan en Toni Gomila recita un fragment del conegudíssim poema L’olivera mallorquina, de Josep Lluís Ponç i Gallarza, i acaba en el minut 38,20, després d’haver conversat uns minuts amb en Rafel, conductor del programa d’excursions Tira Tira. Es tractava de fer expressió de les connexions entre la nostra literatura i el paisatge de la Serra de Tramuntana. El programa està dedicat completament a la Ruta de Pedra en Sec (GR 221). Al final, minut 70,16, hi ha una relació dels participants convidats en aquest episodi: un cuiner, una cuinera, un gelater, tres margers, un etnòleg, un escriptor… Per fer gana, una aquarel.la de muntanya:

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.