Dibuixar aucells

Fa temps que tenc a la biblioteca de casa el bon llibre de Juan Varela Dibujo de Aves. Sé que l’he comentat en aquest blog, en qualque entrada anterior. Fins fa dos dies no m’he posat a estudiar-lo, a copiar els dibuixos que conté, a intentar aprendre les necessàries lliçons que explica i que hom ha de tenir present si vol dibuixar en viu (no és la meva pretensió; les meves intencions són passar l’estona i aprendre una habilitat expressiva més) aquests sers tan movedissos i tan singulars: les formes bàsiques, l’anatomia, els colors, la disposició de les plomes, l’equilibri dels cossos, les ales, la conducta peculiar de cada espècie, l’entorn… Adjunto alguna mostra de les meves primeres passes en aquest curset d’urbansketcher autodidacte i aucellaire (obviament, no incloc les més xereques, que n’hi ha):

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.