Bases del XXXII premi de narrativa infantil i juvenil Guillem Cifre de Colonya

Ja són aquí! Les bases del XXXII premi de narrativa infantil i juvenil Guillem Cifre de Colonya! És gairebé un miracle que aquest premi es mantengui. L’entitat financera Colonya Caixa de Pollença ho fa possible, hi creu, hi confia. És una de les poques caixes que no han caigut en l’abisme d’especulacions i d’ambicions dels darrers anys; això sembla un miracle igualment. Tenc la sort de poder participar un altre pic en la convocatòria com a membre del jurat amb Ramon Bassa (un dels nostres grans experts en el tema), David Monserrat i Ana Pérez (aquests, en qualitat de representants de La Galera, l’editorial que publica les obres guanyadores). El llibre premiat l’any passat es titula L’Amanda i la companyia de monstres, i és de Xavier Mínguez. Un gran relat. Ambiciós. D’alçada europea. En parlarem al seu moment. Adjunto una fotografia de l’acte d’entrega. Hi són na Sònia Delgado, responsable de la revista Esquitx, n’Anna Pérez, en Martí March, l’ànima del premi des del seu inici, el president de Colonya, en Josep A. Cifre i l’autor guanyador, Xavier Mínguez.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario