Es Trenc-Salobrar, cap el parc natural

Content perquè a la fi s’hagi iniciat el procés per declarar parc natural l’àrea d’Es Trenc i Salobrar de Campos, després de tants d’anys d’una relativa protecció urbanística aconseguida des de la pressió popular liderada pel GOB (i amb la participació de molts d’altres agents socials i polítics), ahir vaig visitar el lloc, horabaixa. Feia un bon estar: sol teb que compensava l’oratge fresquet, molta d’activitat d’aucells -vols, xiuladissa, comportaments d’aparellament. Vaig observar flamencs (pocs), ànneres blanques (moltes), collverds, agrons blancs, batallaires, becs d’alena (moltíssims), cames-roges (ja ben tintats amb els colors de l’estiu), un fuell, una àguila calçada o esparver, dues milanes, curleres, avisadors, butxaquetes, busquerets de cap negre, titina groga, entre d’altres, i sobretot, una guatlereta de mar (Glareola pratincola), preciosa. També hi havia arpelles, al menys quatre. Dos mascles, bellíssims, per cert. Vaig fer alguns apunts del paisatge, del skyline (no sé si s’escriu així) dels diferents punts cardinals. Aquí els teniu:

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.