… a la processó de Divendres Sant

I horabaixa, cap a la plaça de Sant Francesc a seguir la processó de la Nostra Senyora de l’Esperança (ho sé, perquè així ho vaig llegir al programa de processons). Un espectacle (del fons i del sentit del qual no en vull parlar aquí). Quadern en mà, a intentar glapir el que veia, cosa quasi impossible, perquè, com ja he dit en ocasions anteriors, la figura humana és complicadíssima de dibuixar: les proporcions són especials i males (per a mi) d’interioritzar i de representar, i a més sempre es mou i sempre n’hi ha una altra que es posa davant per incordiar (sense saber-ho, és clar). Però, l’intent està fet. Aquí teniu els resultats. Amb aquests dibuixos he acabat un altre quadern. Poc a poc es fa camí. Quadern en mà, no ho he dit abans?

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.