Avui, al suplement Bellver del Diario de Mallorca

Una ressenya negativa, i sento molt haver-la hagut de fer així. Sempre he estat partidari d’allò que aconsellava Joan Mascaró al seu boníssim i singular llibre La creació de la fe: “Llegeix amb simpatia i comprensió tot el que llegeixis; perquè darrere les paraules hi ha un proïsme“. Procuro donar una opinió objectiva. Sobretot, crec que en aquest cas ha fallat l’editor. No ha sabut dirigir les preocupacions creatives de l’autor. Un apunt: al meu text deia “Binissalom”, un topònim de la novel.la. Un corrector del diari ben intencionat (però, no ben informat) l’ha transformat en Binissalem. En fi. El que dèiem: darrere les paraules hi ha un proïsme.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.