Ocupacions, apunts, visites

Afers domèstics i gestions vàries. Qualque sortida a la muntanya (sempre menys de les que voldria fer). Lectures. La conferència a Bunyola, per als amics i amigues de l’associació cultural Koslowsky (dia 30 d’octubre).

Les activitats i trobades amb els amics. El temps passa… Fa dies que no penjo apunts ni aquarel.les. Ara estic treballant amb l’homenet de fusta, les dimensions i proporcions del qual m’agradaria memoritzar per dibuixar millor la gent real. Missió (quasi) impossible! Aquí exposo quatre aquarel.les menudes, el dibuix d’un pacient a l’espera en l’hospital d’El Carme, davant dels despatxos dels cardiòlegs, i uns apunts de les visites al Museu Diocesà i al Museu de Mallorca, que vàrem fer ahir dissabte, especialment per veure l’exposició sobre Ramon Llull, Barbaflorida, que és molt interessant i està molt ben pensada i realitzada.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.