Un volum dedicat a la conservació de la naturalesa

Un dens i extens volum. M’arriba avui per correu postal. Es tracta del Llibre verd de protecció d’espècies a les Balears. Volum d’homenatge a Joan Oliver Valls, en ocasió de la seva exempció laboral. I és un paquet molt ben rebut. Vaig tenir la bona sort de ser convidat a participar-hi, amb un breu article de presentació del personatge, el qual mereix tot el meu reconeixement i la meva amistat. Podeu llegir la meva col.laboració -purament anecdòtica- i sobretot els interessants articles del seu llarg índex si clicau sobre el títol anterior. Fent-hi una mirada ràpida per triar els articles que més poden ajustar-se als meus coneixements, hi trobo el meu nom, i el d’en Joan i na Mar, els meus fills, perquè en alguna ocasió participàrem en anellatges de virots a Cabrera i es Pantaleu, crec. I també trobo el meu nom, i el de quatre bons companys, en l’entranyable article de Jaume García-Delgado sobre les seves experiències d’educació ambiental a sa Dragonera. Vet aquí la còpia del fragment:

Haver viscut aquestes coses fa plaent haver viscut. Per cert: aquell dia ens banyàrem de valent! Per mi que no havia plogut tant mai sobre sa Dragonera!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.