Vida pròpia, camí personal

Avui, 13 de març de 2014, és un gran dia. Un grandíssim dia per na Mar Rayó González. Avui, a les 19,30, exposarà (i s’exposarà) al públic. A la Galeria Fran Reus: “Blackout poetry 2014“. Vull dir que exposarà la seva obra poètica, llargament cercada, llargament treballada. Novedosa a ca-nostra. Internacional, no obstant; oberta al món. No vull dir res més. N’estic segur: serà un gran èxit. Els grans i petits autors l’han ajudat a trobar les paraules amb les que ella vol, i necessita, expressar les emocions de la vida pròpia, descriure les passes del seu camí personal. El catàleg és un dels millors llibres de poesia editats a les Illes en molt de temps. Molt bé, Mar! No hauria de dir que ella, na Mar, és filla meva, nostra. I per això, ara, cal que jo calli.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.