Ressenya al Bellver i un article per empegueir-me, que agraesc

En efecte: la ressenya d’una novel.la de fantasia, espases i bruixeries en països inventats, i un generós, hiperbòlic article d’en José Aranda publicat el dia de Sant Sebastià a la contra del diari Última Hora. Per comentar la publicació recent de Les verges del sol. I per empegueir-me. Gràcies, Pep!

Primer, la ressenya:

Després, l’article. Una anotació prèvia: José Aranda és un pintor interessantíssim, del treball del qual a casa en tenim, per sort, alguna mostra. He pogut seguir la seva trajectòria, ja que la casualitat volgué que fóssim veïnats d’escala, fa anys. Aranda és un artista d’una intensa fúria creativa, d’una gran sensibilitat, provocador de vegades, crític sempre sever, viatger apassionat (els seus apunts de viatge són una meravella: en tenim alguns a casa, també) i un pensador atrevit. Tot un personatge. A continuació, l’article:

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.