Bona tertúlia

Ahir, els components de la veterana tertúlia literària que es reuneix cada mes en el local de la llibreria Lluna del carrer General Riera de Palma, m’acolliren amb una gran amabilitat i atenció, i amb una intel.ligent i molt sensible lectura prèvia de Quadern de camp. Haikus del salobrar, editat recentment p’El Gall, Editor, de Pollença. Aquesta reunió ha resultat ser una de les més enriquidores converses que he pogut sostenir com a autor gràcies a l’existència dels meus textos. Només per això  paga la pena d’haver-los escrit. Sepre és així: són els lectors i lectores qui dóna sentit i vida als llibres. Ahir vaig aprendre molt. El meu agraïment cap el grup és total i sincer. Si vaig amollar alguna incontinència, deman disculpes. Tots els presents feren comentaris molt pertinents i lectures dels haikus que més els havien agradat, interessat o fins i tot inquietat del poemari, i varen saber extreure relacions i impressions que potser ni jo mateix sabia que havia incorporat als versos, creats sobretot per exposar la meva experiència d’ornitóleg de camp, de simple observador dels aucells silvestres d’aquesta zona humida, i de persona preocupada des de fa anys per la conservació de la bellesa natural i emocional que hom hi pot trobar des de la pura contemplació i la modesta caminada.  Quins grans lectors, doncs! I quin bon grup de gent que aprecia els llibres i qui els fa! El digital dBalears se n’ha fet ressò, cosa que també agraesc moltíssim. En el bon desenvolupament de la tertúlia hi jugà un paper positivíssim i, com sempre, discret, l’escriptor i amic Miquel Àngel Lladó.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.