Una lectura i una aquarel.la

El passat divendres vaig fer la lectura de poemes a la qual m’havia convidat l’Associació de Banys de Bosc de Balears, per via d’en Marc Ayats. L’acte va fer-se a la biblioteca Ramon Llull de Palma. Vaig llegir textos dels meus (fins ara) quatre poemaris: Llibre de minúcies (Rata Cultura Expandida), La nuesa del silenci (El Gall, editor), Aquí diu vent (Adia Edicions) i Del quadern d’Adam (El Gall, editor). També vaig aprofitar per parlar d’alguns poetes que m’interessen i als quals atribuesc alguna influència en el meu treball: Maria Antònia Salvà, Mary Oliver, Gary Snyder, Bashô, Issa, Buson, Ted Kooser… Vaig llegir qualque cosa seva per indicar-ho. Això pot sonar pretenciós, i si els nomen ho faig amb humilitat i amb tot el meu reconeixement. I avui horabaixa, després de la lectura de cada dia -tenc feina, amb això- he fet aquesta aquarel.la (31×41 com, paper Arches, de 300 grams i de gra fi, i una altra, petita, només de 15×30 cm., que encara s’està eixugant.

Tal vegada haureu advertit que he parlat dels “meus (fins ara) quatre poemaris”. Amb aquest “fins ara” vull dir que aviat hi haurà novetats per contar aquí en relació amb l’assumpte. I també haureu notat que he escrit “la lectura de cada dia”, i és perquè estic capficat en el procés de desenvolupar un projecte literari relacionat, precisament, amb lectures. Ja en parlaré, d’aquestes novetats, al seu moment. Tot al seu temps i al seu torn.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.