La mentida basada en l’odi

O l’odi basat en la mentida. Però, de tan evident, això ja és cosa sabuda, per molt de teatre que facin els protagonistes. Naturalment, aquesta notícia no serà publicada en la premsa de la Cort. Se’ls esbucaria la paradeta. El nacionalisme espanyol d’arrel castellana no té mesura. No és que el nacionalisme català sigui innocent. És que, en comparació, aquell és infinitament pitjor; i té tot el vent al seu favor: la Corona, la Judicatura, la falsa història i el fals relat, l’Exèrcit i les policies, la premsa de la Cort, breu: la ment closa de molts castellanoparlants, que preferixen escoltar i no comprovar, i no aprendre. Em sap greu haver d’escriure tot això. Pens que tot o en bona part podria resoldre’s amb un canvi de relat i d’actitud. A qui no interessa? De veres que preferesc penjar aquarel.les o parlar de llibres…

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.