Hilari

N’Hilari ha partit a cercar nius d’aucell en paratges potser somiats potser enyorats. Era el soci número sis del Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB), en la fundació i primer desenvolupament del qual ell va participar de manera intensa i eficaç. Era un home divertit i generós. Tenia, sobretot en els darrers anys, una filosofia pròpia amb la qual fer front a les propostes que la vida ens fa sense cap avís, sovint desesperants. Ell s’espolsava el desànim amb un optimisme personal, que atribuïa al seu contacte freqüent amb la Naturalesa: un ropit, un empelt, una flor, un tros de sòl fecund… Ornitòleg aficionat, jardiner professional, actiu i animós, fener: vet aquí n’Hilari Morales. És just recordar-lo. Tant li era cercar finançament per alguna causa conservacionista com cuinar en un campament del GOB amb al.lots a la platja de Muro. Els principis del grup foren seus en bona mesura. Cal donar-li, doncs, les gràcies. I donar gràcies pel fet atzarós d’haver-lo conegut. Tant el Diario de Mallorca com Última Hora han recollit la trista notícia.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.