Setmanes intenses

Perquè han coincidit presentacions i xerrades. Ahir, per exemple, férem la presentació de les Crónicas del G.E.M. (Grupo Excursionista de Mallorca). Aportació a la història de l’excursionisme a l’illa de Mallorca (1937-1952) a la llibreria Quars. Francament, va ser un acte molt divertit i casolà. Na Glòria, en Xesc i n’Àngels ens reberen com sempre amb gran amabilitat. Els assistents érem tots amics i coneguts de la muntanya, i hi havia també alguns dels informadors que m’han facilitat la feina d’edició del llibre, veterans excursionistes, també. En Lluís Vallcaneres, referent de l’excursionisme i de l’escalada, escriptor i editor de llibres sobre el tema, va fer una bona introducció a la lectura del llibre. I na Maria Muntaner, l’editora de Lleonard Muntaner, Editor, va fer de moderadora. Crec que ho va tenir fàcil, perquè tothom estava expectant. La llibreria estava plena, cosa que no sempre passa. Gràcies, doncs, a tothom! I el passat dijous, dia 16, presentàrem a Raixa el llibre amb què ha conclòs la primera fase del projecte de Tramuntana XXI, Escriure la Serra. Dic primera fase, perquè és possible que tengui continuïtat, encara que hem de pensar bé com desenvolupar-la, aquesta continuïtat. Participaren en l’acte, que dirigí magistralment, com sempre, en Joan Carlos Palos, els autors i autores a formar part del projecte en aquesta primera prova: Pere Antoni Pons, Aina Riera, Sara Rivera, Pau Vadell, Cecília Navarro, Miquel Àngel Adrover, i Lucia Pietrelli. Ens ajudaren a fer el projecte l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, la Fundació Mallorca Literària i el PEN Club Català. També el Consell de Mallorca i Caixa Colonya. Gràcies, també!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.