Com que no hi law-fare a “¡España, España, España!”?

Basta llegir articles com aquest. I això, sense comptar l’asedi a Podemos, l’intent de criminalitzar el 8 de març de 2020, l’empresonament de l’ex-president del Barça, el cas dels titellaires amb referències al País Basc, els “ecoterroristes” de Palma, en Marchena com a peça per controlar la Justícia “por detrás”… Etcètera, etcètera, etcètera. És patètic veure com els jutges del Poder, de la Cort, doncs, de Madrid, ploren ara davant la UE quan no fa tant renegaven de què la mateixa UE revisàs com actuaven… Els opinadors i intel.lectuals de la Cort, silenci absolut: “Sostenella i no enmendalla“, o com s’escrigui la cita. I no parlem aquí dels atestats i informes de la Policia Nacional o de la Guàrdia Civil, quan es tracta d’envestir a “los enemigos de España“…

Afegit dia 12 de novembre i aparegut al digital El Nacional.cat. Qui els senyala deu saber per quin motiu concret ho fa: aquí estan les figures del lawfare espanyol inexistent.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.