Si ho diu Chuck Palahniuk…

Traduesc de la versió castellana:

Si a la fi has de ser un bon escriptor, no tenguis por de ser també un mal artista. Ray Bradbury pintava. Truman Capote feia collages. Norman Mailer dibuixava. Kurt Vonnegut dibuixava. James Thurber dibuixava. William Burroughs rebentava globus plens de pintura amb una escopeta… Planteja’t que qualque forma d’art visual pot complementar la teva escriptura. Per a recuperar-se del món incolor i limitat del llenguatge abstracte, dedica part del temps a treballar amb colors i formes tàctils“.

Plantéate esto. Momentos de mi vida como escritor que lo cambiaron todo. Random House, 2022. Pàgines 153-154.

Que sóc un mal artista és evident. Sé que hauria volgut ser un bon escriptor…

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.