Quart Creixent

La llibreria Quart Creixent és subjecte viu i actiu d’història local. Ahir va fer 41 anys que va obrir portes per fer un servei impagable al públic lector de Ciutat i de l’illa sencera. La seva oferta, intel.ligent i militant, es limita a edicions en la nostra llengua. És per tant, un comerç especialitzat. Tots els autors i autores que, cadascú al seu nivell i en la seva dimensió, feim ús de la llengua catalana per a la nostra expressió literària hem passat -i passarem- per Quart Creixent. I també ho han fet, ho fan i ho faran tots els lectors i lectores en aquesta llengua. Jo mateix hi he presentat obra: El raïm del sol i de la lluna, L’última por… Amb alguns dels responsables de Quart Creixent, a més, hi he tengut i encara hi tenc vells, ferms i sincers lligams d’amistat. Arnau, Miquel, Miquela, Jaume… Ahir em regalaren la possibilitat de fer una caminada-literària des del coll de sa Gremola fins el mirador d’en Josep Costa al cap Fabioler, camí de La Trapa. M’havien convidat a que parlàs del meu llibre Memòria de camins als companys i companyes de passeig. Va ser una jornada plena, simpàtica, positiva. Jo en vaig gaudir molt. En efecte, vaig parlar, i parlàrem, del llibre i d’excursions, i d’experiències viatgeres, sempre amb l’excusa de les caminades. El dia va ser generós: llum, sol i tebior, la mar plana i tranquil.la, Dragonera, uns corbs… El grup d’assistents, la majoria bons i vells amics i amigues, m’ho varen fer molt fàcil… Estones així compensen l’esforç solitari d’escriure pàgines. Gràcies, Quart Creixent!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.