Fa molt de temps, ja…

Enguany el Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (el GOB) farà els primers 50 anys. L’actual equip director, el president del qual és n’Amadeu Corbera, té programades diferents accions per commemorar com correspon un tal esdeveniment associatiu, cívic. Em va convidar a participar en una conversa amb ell, recollida per un periodista del Diario de Mallorca, en Jaume Bauzà. Va sortir ahir, el resum de la conversa, al suplement La Almudaina. A banda d’algunes imprecisions, habituals en la premsa escrita -”museo de minúcias efímeras“, segons Borges-, cal agrair l’esforç del periodista. Que se’n parli, va bé. Sobretot, no vull que ningú cregui que vull assumir cap protagonisme excessiu. Jo hi era, simplement. Sóc el soci número 8, i vaig tenir el privilegi de presidir el gruo els anys 1982, 1983 i 1988, si no vaig equivocat. Altres persones feren i fan molta més feina que jo per crear i sostenir aquella nova associació en uns anys de gran interés sociològic i polític. Llarga vida! Inclo fotografies de la publicació per deixar-ne testimoni, simplement.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.