La prova

La prova indiscutible de què el judici als responsables del procés és un judici polític, on tot estava i està dat i beneït o hi estarà o es farà tot el que calgui perquè hi estigui, de no ser que Europa digui alguna cosa contrària i definitiva, i tenim motius per creure que al final Europa es plegarà a les intencions dels nacionalistes espanyols, la tenim en el debat d’aquests dies entre el jutge instructor Llarena (capficat en el seu deliri), els fiscals i l’advocacia de l’estat (o com es digui), igualment delirants. És per llogar-hi cadiretes per veure qui la diu més grossa i qui posa en la paradeta el càstig més gran i exemplar i més humiliant. I més polític. En fi. Una cosa més: qui diu que la justícia espanyola és lenta o ineficaç? Mirau quina viada va fer en Llarena que en unes hores va redactar 70 fulls de complexes i fantasioses tesis i interpretacions interessades! Setanta!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.