Les darreres?

Segurament, aquestes aquarel.les són les darreres d’enguany. Aquests dies he fet poca cosa i encara en faré menys: sopar de Nadal, dinar de Nadal, un viatget a Astúries per fer quatre dies del Camí del Nord a Sant Jaume de Compostel.la (les etapes que van des de Ribadesella fins a Oviedo)… No hi ha temps per a tot. Vet aquí una marina i un apunt forestal. Fets per passar l’estona. Bon Nadal!

Tot això, per no parlar de la vergonya dels morts a la frontera de Melilla, de la conclusió de fiscalia, de la innocent Guàrdia Civil que no s’ho veia venir (quan endevina com per art de màgia conspiracions catalanistes o d’ETA o podemites o feministes on sigui que vulguin endevinar-les), de les “tornes en calent”…

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.