Peñaranda de Bracamonte

El nom de la localitat és preciós. Peñaranda de Bracamonte. Evocador. Quixotesc. Castellà, ric, antic. Hi ha una de les seus de la Fundación Germán Sánchez Ruipérez. Un dels seus centres de difusió cultural. La biblioteca era i encara deu ser magnífica, molt avançada, pionera en temes de difusió de la lectura. Els seus treballadors eren i deuen ser amabilíssims, i diligents. Un d’ells era la persona de la qual se’n parla a l’article de l’arabalears d’ahir, que reproduesc en la fotografia: na María José. De tard en tard la veig. A Peñaranda hi vaig anar tres vegades, crec recordar. Em tractaren com un rei. Vaig fer-hi visites a escoles, clubs de lectura, col.laboracions. Me’n record. I ho agraesc.És una de les gratificacions de la literatura per a infants i joves. He tengut sort. Gràcies!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.