Premi Guillem Cifre de Colonya, llibre nou i nova convocatòria

Libro La captura, Bessa, Mariona, ISBN 9788448955656. Comprar en BuscalibreTorna a començar el cicle. Dijous passat es va presentar a la llibreria Rata Corner l’edició a Barcanova de l’obra guanyadora del XLI premi de narrativa infantil i juvenil Guillem Cifre de Colonya, corresponent a la convocatòria d’enguany, 2022. Es tracta de La captura, de Mariona Bessa, autora andorrana i jove, amb una autèntica vocació ambientalista. El meu desig és que no es cansi d’escriure.  Comença amb aquest premi el seu itinerari per les Lletres i ho fa amb un bon relat d’anticipació. En el mateix acte es va anunciar també la publicació de les bases de la nova convocatòria, la XLII. Així que l’any 2023 també tendrem originals per llegir i avaluar. Tenc la sort i el privilegi de formar part del nou jurat amb na Sara Moyano, na Caterina Valriu i en Pere Martí i Bertran.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.